לחיפוש ועיון במערכת הפורומים הישנה לחצו כאן!

עמוד הבית  |  פורומים ראשי

איך להריץ דרייברים??

פורום התמיכה הטכנית. כאן המקום לשאול שאלות ולהציג תקלות

איך להריץ דרייברים??

הודעהעל ידי aviber ב 27 דצמבר 2009, 04:56

כרגע חברה עזרה לי להסתדר ןלמדתי משהו על הרשאת קבצים ביוניקס,
אבל יש לי בעיות רבות. אני משתמש בפונקציות רבות במחשב ואין לי כרגע XP אלטרנטיבי, כך שאני באמת מנסה לעשות הכל בלינוקס.
אני עובד עם UBUNTO ONE ב-32 ביט ועדיין לא נראה לי שלינוקס זיהה או התקין את ההתקנה ללוח האם,

אשמח לשאול כמה שאלות:
1. כיצד אני מריץ קובץ RUN של סקריפט וכן של תוכנה והאם יש בכך צורך, או שהמחשב ברגע שנתתי את ההרשאה לקובץ (בCHMOD) מותקן אוטומטית.

נראה שעדיין איני מצליח להריץ את הדרייבר של HP יש לי מדפסת משולבת 5610 . הוא מזהה את המדפסת, אך האופציות שמתאפשרות לי בהדפסת מסמך, לא כוללות אפילו את האפשרות להדפיס מהדיו השחור בלבד בPREFERENCES של המדפסת.

2. המחשב עובד על 64 ביט, אבל קיבלתי דיסק התקנה מחבר של 32 והוא כבר עובד, האם הפרשי הביצעים ויכולת התפקוד של המחשב יורדת בכך בהרבה, או שלפחות עד שאראה שלינוקס באמת עונה על כל צרכיי אני יכול לשרוד היטב עם ה-32 ביט?

3. כרגע הכי דחוף: לא מצאתי דרייבר ללוח אם של MSI (G41M4 , נראה לי שהוא לא מזהה עדיין את לוח האם:
הכל עובד אבל איכות השמע, למרת מערכת סאונד איכותית על לוח האם נמוכה מאד.
אני מוסיקאי והמחשב מחובר למערכת סטראו גדולה, ואיכות הסאונד הכרחית לי.
מעבר לכך אפשרויות השליטה שלי בשמע נמוכות יחסית.
באתר של MSI יש רק דרייברים לWINDOWS.

אני מעריך את תשובתך המהירה ומקווה שבאמת תוכל לעזור לי.
איני איש מחשבים, אך יש לי תפיסה לא רעה, ואני באמת מקווה שלא אזדקק להתקין WINDOWS, הרעיון של קוד חופשי קוסם לי ואם אני שותף בכך למהפכה קטנה בארץ, אני שמח על כך.

בתודה רבה,
אבי ברמן
aviber

תגובה: איך להריץ דרייברים??

הודעהעל ידי alonikomax ב 15 פבואר 2010, 17:47

2. כן גם לי יש 64 והיה לי פעם 32(הלינוקס) והרבה יותר מהיר ב64.
alonikomax

• חסויות

חזור אל פורום תמיכה טכנית ללינוקס

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים